DMC - Incentive trips

Buzz-E treedt ook op als DMC (destination management company) voor Nederlandse bedrijven in het buitenland alsmede buitenlandse bedrijven die Nederland willen bezoeken.

Met een ervaren team in Nederland en in het buitenland kunnen wij onze klanten een betaalbaar pakket vanuit Nederland aanbieden. Met een Nederlands/Engels sprekend contactpersoon in Nederland kunt u een totaaltrip voor uw klanten, werknemers en/of leveranciers organiseren in het buitenland. Speciaal voor uw bedrijf plant Buzz-E een onvergetelijke incentive trip naar het buitenland. 

In sommige landen houdt Buzz-e kantoor bij haar partners en in andere landen beschikt Buzz-e over een groot betrouwbaar en kwalitatief netwerk. 

In samenwerking met haar parnters regelt Buzz-e betrouwbare en kwalitatieve vluchten, chartervluchten en privevluchten naar land van bestemming alwaar Buzz-e samenwerkingsverbanden heeft met tophotels of locale parnters die passende accomodatie regelen op de plaats van bestemming. In het land of op de bestemming regelt Buzz-e de catering, de entertainment, city tours, bezichtigingen in de buurt en zelfs op maat gemaakte evenementen op de meest apparte locaties. 

Van sportieve uitjes tot kuuroorden, van dansavonden tot folkloristische shows, van clubs tot musea, van vergadering tot restaurant. Het is Buzz-E allemaal niet gek genoeg. 

Buzz-e neemt u alle zorg uit handen en verzorgt onvergetelijke trips die tot in de puntjes verzorgd zijn. Naast uw contactpersoon in Nederland heeft Buzz-e ook contactpersonen op de locaties die vloeiend de locale taal spreken, op de hoogte zijn van alle gewoonten en tradities en adequaat kunnen inspringen op volledig nieuwe wensen en ideeen die op locatie spontaan onstaan. 

Bekijk het menu in welke landen wij specifiek kantoorruimte hebben of dan wel specifieke samenwerkingsverbanden. De overige landen en bestemmingen zijn op aanvraag altijd mogelijk.